Привітання зі святом Останнього дзвоника від директора школи

Дорогі учні, шановні батьки! Наша найкраща 142 школа!

Зараз ми переживаємо важкі часи, які загартували та об'єднали всіх харків’ян, щодня виборюємо свою свободу на шляху до мирного життя. Сьогодні наші серця сповнені надією та вірою в найкраще майбутнє для рідного міста та його мешканців.

Попри всі виклики, які постали перед країною в останні роки вашого шкільного навчання, сьогодні свято — Свято закінчення школи. Цей день завжди є особливо важливим для кожного мешканця нашої шкільної країни.

Хочу згадати слова легендарної української поетеси Ліни Василівни Костенко: «І все на світі треба пережити, і кожен фініш — це, по суті, старт». Дорогі випускники, сьогодні ви досягаєте фінішу дуже важливого етапу вашого життєвого шляху — закінчення школи.

Не бійтеся робити крок уперед до невідомого й такого цікавого майбутнього. Йдіть сміливо, вперто та успішно до свого вибору! Вірю у те, що ви реалізуєте всі здібності й таланти, побудуєте щасливу долю у рідному Харкові. Нехай цей останній дзвоник буде символом вашої незламності та визначним кроком до нових горизонтів.

Бажаю впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення найзаповітніших мрій! Пам’ятайте: школа — це ваш дім, в якому кожного дня і кожну хвилину вас будуть чекати. Щастя вам, мої любі одинадцятикласники!

Дорогі учні молодшої, середньої і старшої школи! У цьому навчальному році ви досягли великого успіху, отримали нові знання та навички, продемонстрували неймовірну силу та витримку у ці важкі часи. Ваше становлення і зростання, незважаючи на обставини, вражають нас. Бажаю вам гарного відпочинку влітку, набирайтеся сил та яскравих вражень! Дуже чекаю зустрічі з кожним із вас у нашому прекрасному й квітучому Харкові!

Шановні батьки, велика подяка за вашу постійну допомогу і підтримку, старання і натхнення. Бажаю вам міцного здоров'я, щастя та успіхів у всіх справі! Нехай цей день принесе вам радість і тепло!

Останній дзвоник є символом надії та миру у наших серцях, надихає на нові досягнення та прекрасні можливості, які чекають на нас в рідному місті. Разом ми зможемо подолати будь-які труднощі і побудувати мирне майбутнє! Вірю, що дуже скоро настане той день, коли ми зберемося великою шкільною родиною! Дуже сумую за кожним, великим і малим, мешканцем нашої найкращої 142 школи! Міцно обіймаю і безмежно люблю!

З ніжністю та повагою Наталя Валеріївна

Відеопривітання зі святом Останнього дзвоника від диретора школи

Кiлькiсть переглядiв: 58

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.