Звіт

про учнівського роботу самоврядування «Єднання»

за 2012/2013 н.р.

Учнівське самоврядування «Єднання» працює у Харківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №142 Харківської міської ради Харківської області з 1996 року.

За 2012/2013 н.р. робота проводилась за такими напрямами:

1. військово-патріотичне виховання;

2. спортивно-оздоровча робота;

3. культурно-масова робота;

4. соціально-благодійна.

Проведені свято «Першого дзвоника», свято до Дня працівників освіти, святкові новорічні вистави «Ніч перед Різдвом», святковий концерт до Міжнародного дня жінок, святкові заходи до Дня Перемоги, свято «Останнього дзвоника».

Активно у Харківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №142 проходять акції «Щастя на крилах», «Серця до серця», «Пухнастий друг», «Допоможи Св. Миколаю», «Пам'ять Серця».

Члени учнівського самоврядування провели ряд цікавих бесід у молодшій, середній та старшій школі до Міжнародного Дня писемності, до Міжнародного Дня Демократії, до Міжнародного Дня Миру, до Міжнародного Дня людей похилого віку, до Дня ООН, до Всесвітнього Дня Дитини, до Всесвітнього Дня боротьби зі СНІДом, до Міжнародного Дня інвалідів, до Дня захисту прав людини, до Міжнародного дня пам’яті жертв Голокосту, до Всесвітного дня боротьби із захворюванням на рак, до Міжнародного дня рідної мови, до Всесвітного дня боротьби з туберкульозом , до Всесвітного дня здоров`я, до Міжнародного дня рідної землі, до Міжнародного дня миротворців ООН, до Всесвітного дня боротьби з тютюнопалінням

10 грудня 2012 року цікаво пройшов Всеукраїнський урок «Права людини» в рамках Всеукраїнського тижня права з нагоди проголошення Загальної декларації прав людини.

З 25 квітня по 9 травня членами учнівського самоврядування, проведено зустрічі з ветеранами ВВВ, привітання ветеранів та дітей війни, військово-спортивне свято, кіно-уроки «Пам'ять» та святковий концерт, присвячений Дню Перемоги.

Учнівське самоврядування співпрацює з районною ветеранською організацією. Спільно з ними проводимо День партизанської слави, огляд-конкурс строю та пісні для молодшої школи (6 грудня 2012 року), військово-спортивне свято, присвячене Дню Перемоги (25 квітня 2013 року).

Активно працює прес-центр «Єднання». До кожного шкільного заходу випускаються стіннівки, фото звіти.

Члени учнівського самоврядування активно допомагають проводити всі шкільні етапи змагань: Малих Олімпійських ігор «Діти Харківщини» серед 3-4, 5-6, 7-8 класів, «Веселі старти» для 2-3 класів, «Старти надій» для 7 класів, легкоатлетичної естафети, легкоатлетичного багатоборства, з футболу серед 5-6 класів, з баскетболу серед 9-11 класів, Слобожанська Миля (27.04.2013), легкоатлетичний забіг (09.05.2013), присвячений Дню Перемоги

Робота у 2013/2014 н.р. буде проводитися згідно з планом учнівського самоврядування «Єднання» на 2013/2014 н.р.

Шишка Оксана

Курасова Анастасія

Кiлькiсть переглядiв: 224

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.